HTML

Nameless blog, hiszen a cím részletkérdés

Hitbeli megtapasztalásaimat, gondolataimat gyakran le szoktam írni. Először csak szórakozásból nyitottam a blogot, majd jött az ötlet, hogy ha úgyis leírom a hitbeli dolgokat, akkor miért ne írjam azokat ide a blogba. Bízom benne, hogy aki olvas a blogomból, annak áldáseső fog a nyakába zúdulni és telibekapja őt Isten szeretete, ami ugyebár finoman szólva felülmúlja piciny kis képzeletünket. Na, nem azért bízom ebben, mintha olyan ügyes lennék a blogírásban, hanem azért, mert az áldáseső egyrészt mindenkinek mindig jól jön, másrészt meg hátha Isten van olyan kegyelmes, hogy a "grafomániámat" valami értelmesre felhasználja. A Szentlélek könnyeket felszárító és terheket a vállunkról leemelő szeretete ragyogja be a blog olvasóinak bensőjét, ahogy a felkelő Nap egy téli reggelen beragyogja a hóval fedett friss, csillogó tájat!

Friss topikok

Könyv, amely életet mentett

2010.07.24. 23:30 Czimby

Ma ért véget a gyülekezeti tábor, ma volt az imaverseny eredményhirdetése és a mi csapatunk lett az első. Csak az első helyezett csapat tagjai kaptak mindannyian külön-külön ajándékot, ami egy-egy könyv volt, a többi csapatnak csak a vezetője kapott valamit. Amikor a könyvet átvettem, világossá vált számomra valami hirtelen és ennek következtében lehetőségem lett szó szerint egy emberéletet megmenteni. (Hogy hogyan, azt nem fejteném ki, mert az illető nem adta ehhez beleegyezését.) Isten nyilván megtehette volna ezt más módon is, neki mégis valamiért úgy volt kedves, hogy a könyv átvételekor valamiben hirtelen megvilágosodjak.

 Döbbenetes, hogy semmi sem történik véletlenül, mindennek célja van. Az sem volt tehát véletlen, hogy ezt a versenyt a mi csapatunk nyerte. És azon is újra meg újra megdöbbenek, hogy Istennek minden fölött van hatalma, élet és halál fölött is, és ezt a hatalmát időnként úgy gyakorolja, hogy a Szentlélek szelíd, kedves hangján szól az emberhez. Ez egyébként a második eset volt, hogy a Szentlélek hangja életet mentett meg a környezetemben, az első esetről ebben a bejegyzésben írok.

  

 

Mellesleg feltételezem, Isten valamit üzenni akar számomra azzal, hogy másodszor használ fel könyvet arra, hogy szóljon hozzám, vezessen, problémát oldjon meg. Lehet, hogy többet kellene olvasnom?

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nameless.blog.hu/api/trackback/id/tr832176041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása