HTML

Nameless blog, hiszen a cím részletkérdés

Hitbeli megtapasztalásaimat, gondolataimat gyakran le szoktam írni. Először csak szórakozásból nyitottam a blogot, majd jött az ötlet, hogy ha úgyis leírom a hitbeli dolgokat, akkor miért ne írjam azokat ide a blogba. Bízom benne, hogy aki olvas a blogomból, annak áldáseső fog a nyakába zúdulni és telibekapja őt Isten szeretete, ami ugyebár finoman szólva felülmúlja piciny kis képzeletünket. Na, nem azért bízom ebben, mintha olyan ügyes lennék a blogírásban, hanem azért, mert az áldáseső egyrészt mindenkinek mindig jól jön, másrészt meg hátha Isten van olyan kegyelmes, hogy a "grafomániámat" valami értelmesre felhasználja. A Szentlélek könnyeket felszárító és terheket a vállunkról leemelő szeretete ragyogja be a blog olvasóinak bensőjét, ahogy a felkelő Nap egy téli reggelen beragyogja a hóval fedett friss, csillogó tájat!

Friss topikok

A hited megtartott téged

2010.07.25. 23:02 Czimby

Van, hogy az ember annyi csodát megtapasztal, hogy megnövekszik a hite és elhiszi, hogy Istennél minden lehetséges. Kétszer is tanuja lehettem, hogy Isten olyan mélységből ragad ki valakit, ahonnan csak egyetlen lépés és nincs tovább. Tapasztaltam, hogy bűneink ellenére szeret minket és megbocsát és jót akar velünk itt a földi életünkben. Ha ennyi csodát tett már és ennyiszer segített nekem, nyilvánvaló, hogy azokban a dolgokban is segíteni akar, amikkel eddig még soha nem jutottam dűlőre és erre emberileg nincs is kilátás. Az Ige is ezt támasztja alá: A ki az ő tulajdon Fiának nem kedvezett, hanem őt mindnyájunkért odaadta, mimódon ne ajándékozna vele együtt mindent minékünk? (Róm.8.32.)

A megoldást nem magunktól kell várnunk, hanem Istentől, benne bízva. Az igazi megoldást csak Ő tudja és Ő tud erre rávezetni minket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nameless.blog.hu/api/trackback/id/tr912176145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása