HTML

Nameless blog, hiszen a cím részletkérdés

Hitbeli megtapasztalásaimat, gondolataimat gyakran le szoktam írni. Először csak szórakozásból nyitottam a blogot, majd jött az ötlet, hogy ha úgyis leírom a hitbeli dolgokat, akkor miért ne írjam azokat ide a blogba. Bízom benne, hogy aki olvas a blogomból, annak áldáseső fog a nyakába zúdulni és telibekapja őt Isten szeretete, ami ugyebár finoman szólva felülmúlja piciny kis képzeletünket. Na, nem azért bízom ebben, mintha olyan ügyes lennék a blogírásban, hanem azért, mert az áldáseső egyrészt mindenkinek mindig jól jön, másrészt meg hátha Isten van olyan kegyelmes, hogy a "grafomániámat" valami értelmesre felhasználja. A Szentlélek könnyeket felszárító és terheket a vállunkról leemelő szeretete ragyogja be a blog olvasóinak bensőjét, ahogy a felkelő Nap egy téli reggelen beragyogja a hóval fedett friss, csillogó tájat!

Friss topikok

Isten a csúcs!

2007.11.18. 15:10 Czimby

Hát mit mondjak, Isten a csúcs! Nem elég, hogy nem érdemeltem volna meg, mert bűnös vagyok, mégis kivett a bűnök terhe alól és szabadságot adott, de még ennél többet is akar adni. Ha Hozzá fordulok a nehézségeimmel, azokban is megsegít. Ha előző este eléviszem a következő nap terheit, csodás napot tud adni, nemhogy a terhek nem lesznek ott, de öröm lesz helyette. Ezt tapasztaltam most meg. Jó az Úr, csak kérni kell Tőle, és meghallgatja.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nameless.blog.hu/api/trackback/id/tr66233067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ix8ys 2007.11.22. 10:04:16

Így van! Halleluja! :) Esteleg lassan beszállok a blog alakításába... :) azzal már elkéstem. Személyesen rám is vonatkozik a fenti kijelentés, és az Úr nap mint nap vezet. Szombaton és tegnap is böjtöltem, aminek egyre nagyobb hatása van az imaéletemre. És ez így van jól. Hétfőn megáldottam a tagjaimat, ma reggel pedig a gondolataimat. Tulajdonképpen azt mondjuk: szabadulni kell a rossz (Istentől eltávolító) dolgokBÓL, de mindegy hogyan nevezzük - elegem volt egy életre ebből meg ebből... A magam részét megtettem: megszabadultam TŐLük. Már nem érdekelnek - és próbálom majd a mindennapokban is eszerint élni, hogy ezt mások is elhiggyék. Akkor fogom mondani (mint Dávid tette), hogy megbizonyosodtam, hogy az ÚR velem volt ebben. Addig persze a hit. De ez az út csodálatos. :) Nem is beszélve a tegnapi filmről (Szellemi barangolások), mely egy életre meghatározó lesz, tudom. Ahogy az a film is (Mennyei találkozások), melyet jövő héten vetítünk is a MEKDSz-ben (és én ár láttam; konkrétan lásd hamarosan: vagyok.blog.hu) Áldás és békesség az olvasónak!
süti beállítások módosítása