HTML

Nameless blog, hiszen a cím részletkérdés

Hitbeli megtapasztalásaimat, gondolataimat gyakran le szoktam írni. Először csak szórakozásból nyitottam a blogot, majd jött az ötlet, hogy ha úgyis leírom a hitbeli dolgokat, akkor miért ne írjam azokat ide a blogba. Bízom benne, hogy aki olvas a blogomból, annak áldáseső fog a nyakába zúdulni és telibekapja őt Isten szeretete, ami ugyebár finoman szólva felülmúlja piciny kis képzeletünket. Na, nem azért bízom ebben, mintha olyan ügyes lennék a blogírásban, hanem azért, mert az áldáseső egyrészt mindenkinek mindig jól jön, másrészt meg hátha Isten van olyan kegyelmes, hogy a "grafomániámat" valami értelmesre felhasználja. A Szentlélek könnyeket felszárító és terheket a vállunkról leemelő szeretete ragyogja be a blog olvasóinak bensőjét, ahogy a felkelő Nap egy téli reggelen beragyogja a hóval fedett friss, csillogó tájat!

Friss topikok

Ma esti gyüli volt

2010.03.09. 23:22 Czimby

Ezeket bírom nagyon: volt ma este gyüli és két dolgot szólt hozzám személyesen az Úr, és amikor gyüli után hazajöttem, itthon külön mind a két dolgot meg is erősítette számomra egy újabb forrásból. Meglehetősen intenzív a Szentlélek munkája, szeretem ezt megtapasztalni nagyon.
De jut eszembe, volt más is. Pont az az igeszakasz is előkerült a gyülis alkalmon, amit reggel is olvastam, nevezetesen:

Valakik pedig befogadák őt, hatalmat ada azoknak, hogy Isten fiaivá legyenek, azoknak, a kik az ő nevében hisznek; A kik nem vérből, sem a testnek akaratából, sem a férfiúnak indulatjából, hanem Istentől születtek. (Jn.1.12-13.)

De jut eszembe, még valami volt. Józsi bácsi is ott volt ma, őrajta keresztül mondta az Úr az egyik dolgot, amit szólt hozzám. És azáltal, hogy Józsi bácsin keresztül szólt, még valami többletmondanivalója volt Istennek számomra.

A ma esti alkalmat leginkább egy szürethez tudnám hasonlítani: ott beletettem a kosaramba két almát, amiket itthon kipakolva azt vettem észre, hogy nem is kettő, hanem öt alma. Tényleg van olyan többször, hogy Isten mond valamit, és mondanivalója nem csak egyetlen dologra vonatkozik, hanem több legyet üt egy csapásra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nameless.blog.hu/api/trackback/id/tr211827306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.