HTML

Nameless blog, hiszen a cím részletkérdés

Hitbeli megtapasztalásaimat, gondolataimat gyakran le szoktam írni. Először csak szórakozásból nyitottam a blogot, majd jött az ötlet, hogy ha úgyis leírom a hitbeli dolgokat, akkor miért ne írjam azokat ide a blogba. Bízom benne, hogy aki olvas a blogomból, annak áldáseső fog a nyakába zúdulni és telibekapja őt Isten szeretete, ami ugyebár finoman szólva felülmúlja piciny kis képzeletünket. Na, nem azért bízom ebben, mintha olyan ügyes lennék a blogírásban, hanem azért, mert az áldáseső egyrészt mindenkinek mindig jól jön, másrészt meg hátha Isten van olyan kegyelmes, hogy a "grafomániámat" valami értelmesre felhasználja. A Szentlélek könnyeket felszárító és terheket a vállunkról leemelő szeretete ragyogja be a blog olvasóinak bensőjét, ahogy a felkelő Nap egy téli reggelen beragyogja a hóval fedett friss, csillogó tájat!

Friss topikok

Az Isten világosság

2009.10.19. 23:32 Czimby

Bibliaolvasás közben jöttek a következő gondolatok, amiket itt csak megközelítőleg tudok megfogalmazni.

Az Isten világosság. Világossága minden világosságnál erőteljesebb és fényesebb, de szelídebb is. Világosságában olyan erő van, ami minden sebet begyógyít és az ember válláról minden terhet leemel. Világosságában olyan teremtő erő van, ami az eget és a Földet teremtette, ami mint finom pára ott lebegett a Föld felett.

Fényessége nem csak egyszerűen fényes, hanem minden fénynél fényesebb, mégsem vakítja meg az embert. Fehér színű fény nincs, de az Ő világossága annyira fényes, hogy szinte fehér. Fényessége egy csillagéhoz hasonlítható, a fényességből ragyog az Atya szeretete, mosolya.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nameless.blog.hu/api/trackback/id/tr561462125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.