HTML

Nameless blog, hiszen a cím részletkérdés

Hitbeli megtapasztalásaimat, gondolataimat gyakran le szoktam írni. Először csak szórakozásból nyitottam a blogot, majd jött az ötlet, hogy ha úgyis leírom a hitbeli dolgokat, akkor miért ne írjam azokat ide a blogba. Bízom benne, hogy aki olvas a blogomból, annak áldáseső fog a nyakába zúdulni és telibekapja őt Isten szeretete, ami ugyebár finoman szólva felülmúlja piciny kis képzeletünket. Na, nem azért bízom ebben, mintha olyan ügyes lennék a blogírásban, hanem azért, mert az áldáseső egyrészt mindenkinek mindig jól jön, másrészt meg hátha Isten van olyan kegyelmes, hogy a "grafomániámat" valami értelmesre felhasználja. A Szentlélek könnyeket felszárító és terheket a vállunkról leemelő szeretete ragyogja be a blog olvasóinak bensőjét, ahogy a felkelő Nap egy téli reggelen beragyogja a hóval fedett friss, csillogó tájat!

Friss topikok

Galamb

2009.04.26. 01:20 Czimby

A velünk szemközti ház tetejére néha leszállnak galambok, elvannak ott, majd továbbröppennek. Egyszer gondoltam, lefényképezem az egyiket, amint a ház tetején tanyázik. Előbb még gyorsan be akartam fejezni, amit csinálok, s csak ezután ragadtam fényképezőgépet, de már pont nem sikerült lefényképezni, mert elröpült.

Erről az jutott eszembe, hogy amikor a Szentlélek jelen van, érdemes minden mást azonnal félretenni és Őrá figyelni, mert a jelenlétében minden pillanat nagyon értékes, amit kár elszalasztani. Persze mi emberek hajlamosak vagyunk előbb a kis földi dolgainkat befejezni, ezután figyelni csak a Szentszellemre. Van is egy olyan ének, hogy "Nem érek rá semmi másra én, ha a Menny szitál".

Ha esetleg valamikor sikerül egy ilyen fényképet készítenem, természetesen beteszem ide. :D


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nameless.blog.hu/api/trackback/id/tr461086670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.