HTML

Nameless blog, hiszen a cím részletkérdés

Hitbeli megtapasztalásaimat, gondolataimat gyakran le szoktam írni. Először csak szórakozásból nyitottam a blogot, majd jött az ötlet, hogy ha úgyis leírom a hitbeli dolgokat, akkor miért ne írjam azokat ide a blogba. Bízom benne, hogy aki olvas a blogomból, annak áldáseső fog a nyakába zúdulni és telibekapja őt Isten szeretete, ami ugyebár finoman szólva felülmúlja piciny kis képzeletünket. Na, nem azért bízom ebben, mintha olyan ügyes lennék a blogírásban, hanem azért, mert az áldáseső egyrészt mindenkinek mindig jól jön, másrészt meg hátha Isten van olyan kegyelmes, hogy a "grafomániámat" valami értelmesre felhasználja. A Szentlélek könnyeket felszárító és terheket a vállunkról leemelő szeretete ragyogja be a blog olvasóinak bensőjét, ahogy a felkelő Nap egy téli reggelen beragyogja a hóval fedett friss, csillogó tájat!

Friss topikok

"Zsoltárírás" - Ima tiszta szívért

2008.01.21. 00:29 Czimby


                    Ima tiszta szívért


Ne engedd, hogy eltávolodjak, hogy a bűn erőt vegyen rajtam, hogy a szívem megkeseredjen! Óvjál meg gyengeségeimtől, erősíts meg, kérlek! Fogd a kezem, ha távolodom Tőled, újra meg újra figyelmeztess, vezess vissza a jó útra!
A világ örömeinek csábításától óvjál meg, kérlek! Nem pótolhatja a Te jelenlétedet semmiféle múló öröm! Drágább a Te jelenléted, mint hogy valami múló örömre lecseréljem azt! Óvd meg szívemet minden tévelygéstől és zárd be a világ csábításai előtt! Terád vágyik a szívem, Istenem, téged akarlak szolgálni!
Tiszta szívet adj, Uram! Tisztíts meg újra meg újra, gyengeségeimről ne emlékezz meg! Erősítsd meg szívemet, kérlek!
Kérlek, áraszd rám drága jelenléted! Zárd be szívem ajtaját a hiábavaló örömök előtt, mert a Te örömöd elég nekem!
Tévelygő szívemet rakd helyre, igazítsd helyre! Csak a te ösvényeden könnyű minden teher, csak a te utad az, amin nem esem el és amin öröm járni.
Tiszta szívet adj, Uram! Ne engedd, hogy bepiszkoljam! Moss meg újra meg újra véreddel, mert gyenge vagyok. Fordítsd tekintetem mindig Rád!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nameless.blog.hu/api/trackback/id/tr81305236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.