HTML

Nameless blog, hiszen a cím részletkérdés

Hitbeli megtapasztalásaimat, gondolataimat gyakran le szoktam írni. Először csak szórakozásból nyitottam a blogot, majd jött az ötlet, hogy ha úgyis leírom a hitbeli dolgokat, akkor miért ne írjam azokat ide a blogba. Bízom benne, hogy aki olvas a blogomból, annak áldáseső fog a nyakába zúdulni és telibekapja őt Isten szeretete, ami ugyebár finoman szólva felülmúlja piciny kis képzeletünket. Na, nem azért bízom ebben, mintha olyan ügyes lennék a blogírásban, hanem azért, mert az áldáseső egyrészt mindenkinek mindig jól jön, másrészt meg hátha Isten van olyan kegyelmes, hogy a "grafomániámat" valami értelmesre felhasználja. A Szentlélek könnyeket felszárító és terheket a vállunkról leemelő szeretete ragyogja be a blog olvasóinak bensőjét, ahogy a felkelő Nap egy téli reggelen beragyogja a hóval fedett friss, csillogó tájat!

Friss topikok

"Zsoltárírás" - Hála, hogy nincsen vádlás és bűneim sincsenek elrejtve

2008.01.21. 00:38 Czimby

Drága Atyám!

Hiszem, hogy Te nem a vádlások tömkelegét állítod elém, hanem megmutatod, ha valamit rosszul csinálok és megnyitod szívem a bűnbánatra. Hála neked ezért, hogy ilyen vagy! Hála neked, hogy sosem vádolsz! Hála neked, hogy ha Te szembesítesz a bűneimmel, akkor az, még ha fáj is, akkor sem vet a padlóra, és ha elszégyellem magam előtted, akkor is állva maradhatok és emberi méltóságom nem szenved csorbát színed előtt! Köszönöm, hogy ilyen vagy, és hogy szeretettel feded fel előttem bűneimet, és szeretettel készítesz fel arra, hogy szabad legyek tőlük! Köszönöm, hogy nem kell azon aggódnom, hogy vajon mi lehet az, ami rosszat tettem, mert nem vádolsz, hanem megmutatod, mi az, ami fogva tart, és drága véred által megszabadítasz!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nameless.blog.hu/api/trackback/id/tr4305242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.