HTML

Nameless blog, hiszen a cím részletkérdés

Hitbeli megtapasztalásaimat, gondolataimat gyakran le szoktam írni. Először csak szórakozásból nyitottam a blogot, majd jött az ötlet, hogy ha úgyis leírom a hitbeli dolgokat, akkor miért ne írjam azokat ide a blogba. Bízom benne, hogy aki olvas a blogomból, annak áldáseső fog a nyakába zúdulni és telibekapja őt Isten szeretete, ami ugyebár finoman szólva felülmúlja piciny kis képzeletünket. Na, nem azért bízom ebben, mintha olyan ügyes lennék a blogírásban, hanem azért, mert az áldáseső egyrészt mindenkinek mindig jól jön, másrészt meg hátha Isten van olyan kegyelmes, hogy a "grafomániámat" valami értelmesre felhasználja. A Szentlélek könnyeket felszárító és terheket a vállunkról leemelő szeretete ragyogja be a blog olvasóinak bensőjét, ahogy a felkelő Nap egy téli reggelen beragyogja a hóval fedett friss, csillogó tájat!

Friss topikok

Tél

2007.11.16. 01:36 Czimby

Itt a november és már hóesést is láthattunk. Ez felidézte bennem egy régebbi írásom:


Tél

Ahogy a hó befedi a fák csupasz ágait és az egész tájat, és minden elveszti eredeti színét és fehérré változik, véred úgy fed be engem és fedezi el minden bűnömet és mocskos dolgomat, Jézus! Véred és áldozatod eltörli minden sötétségemet és gonoszságomat, melyek az elmémet, lelkemet és az életemet rombolják, és minden oly fehérré és frissé válik, mint a hóval befedett táj. Amint helyettem szenvedtél és magadra vetted minden bűnömet, betegségemet, sötétségemet, gonoszságomat és minden mocskos dolgomat, teljesen megtisztulok tőlük véred által, mely mindent elfedez, ahogyan a hó is fehérré varázsolja az egész tájat. Ahogy a hó be tudja fedni és fehérré tudja változtatni a táj legsötétebb részeit is, véred minden mocskot lemos szívemről a szent tisztaságra.


Újra elgondolkoztatott most a dolog. Sokszor elfelejtjük a nagyon egyszerű fizikai törvényt: a hónak teljesen mindegy, mire esik rá, sárra-e, fűre vagy betonra - mindegyiket egyformán be tudja fedni és fehérré tudja változtatni.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nameless.blog.hu/api/trackback/id/tr14230669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása