HTML

Nameless blog, hiszen a cím részletkérdés

Hitbeli megtapasztalásaimat, gondolataimat gyakran le szoktam írni. Először csak szórakozásból nyitottam a blogot, majd jött az ötlet, hogy ha úgyis leírom a hitbeli dolgokat, akkor miért ne írjam azokat ide a blogba. Bízom benne, hogy aki olvas a blogomból, annak áldáseső fog a nyakába zúdulni és telibekapja őt Isten szeretete, ami ugyebár finoman szólva felülmúlja piciny kis képzeletünket. Na, nem azért bízom ebben, mintha olyan ügyes lennék a blogírásban, hanem azért, mert az áldáseső egyrészt mindenkinek mindig jól jön, másrészt meg hátha Isten van olyan kegyelmes, hogy a "grafomániámat" valami értelmesre felhasználja. A Szentlélek könnyeket felszárító és terheket a vállunkról leemelő szeretete ragyogja be a blog olvasóinak bensőjét, ahogy a felkelő Nap egy téli reggelen beragyogja a hóval fedett friss, csillogó tájat!

Friss topikok

Dicsérd az Urat!

2007.10.07. 16:30 Czimby

Néha az Úr megmutatja nekem (a prófétálás ajándéka által), ha valakinek problémája, nehézsége van az életében. Tegnap a Lendület konfin dicsőítés közben is volt ilyen. Nem most láttam először, hogy valaki úgy dicsőít, hogy nehézségei, problémái vannak. Viszont az Úr dicsőítése a legjobb eszköz arra, hogy a probléma terhét levegye rólunk, vagy a problémát vegye el (ahogy Ő akarja).
A problémáink olyanok, mint egy jégtömb. Ott vannak bennünk, nehezek, le akarnak minket is hűteni. Amikor az Urat dicsérjük, akkor az Úr jelenléte átforrósít minket. Ennek hatására problémánk is kezd elolvadni, felengedni, összemenni. Úgy gondolom, ha kitartóan dicsérjük az Urat, az a problémáink vagy a problémáink terhének az eltűnéséhez vezet. Persze ehhez kitartónak kell lenni. Ha egy jégtömböt rátesznek a forró tűzhelyre, az nem azonnal olvad el, hanem folyamatosan. Így a probléma megszűnéséhez is kitartó dicsőítésre van szükség, és ezt megáldja az Úr, ez tetszik Neki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nameless.blog.hu/api/trackback/id/tr45189149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.