HTML

Nameless blog, hiszen a cím részletkérdés

Hitbeli megtapasztalásaimat, gondolataimat gyakran le szoktam írni. Először csak szórakozásból nyitottam a blogot, majd jött az ötlet, hogy ha úgyis leírom a hitbeli dolgokat, akkor miért ne írjam azokat ide a blogba. Bízom benne, hogy aki olvas a blogomból, annak áldáseső fog a nyakába zúdulni és telibekapja őt Isten szeretete, ami ugyebár finoman szólva felülmúlja piciny kis képzeletünket. Na, nem azért bízom ebben, mintha olyan ügyes lennék a blogírásban, hanem azért, mert az áldáseső egyrészt mindenkinek mindig jól jön, másrészt meg hátha Isten van olyan kegyelmes, hogy a "grafomániámat" valami értelmesre felhasználja. A Szentlélek könnyeket felszárító és terheket a vállunkról leemelő szeretete ragyogja be a blog olvasóinak bensőjét, ahogy a felkelő Nap egy téli reggelen beragyogja a hóval fedett friss, csillogó tájat!

Friss topikok

Élő Víz Forrása

2005.08.31. 01:06 Czimby

Uram, te vagy az élő víz forrása!

Ahova soha nem jut el élő ember,
Ahova soha nem jut el a tudomány,
Ami túl van a látható világon,
Ahol béke és nyugalom honol,
Ahol nincs vakító fény, nincs süketítő lárma, nincs fájdalom,
csak béke és nyugalom,
ott ered egy forrás.
Egy forrás, melyhez nincs hasonló más.
Egy forrás, melynek vize minden víznél tisztább.
Egy forrás, melynek vizénél nincs hüsítőbb.
Egy forrás, melynek vize az Élő Víz.
Víz, mely gyógyít, víz, mely vígasztal, ha sírsz,
Víz, mely oltja minden szomjad.
Az Élő Víz.

Uram, te vagy az Élő Víz forrása!

Jézus mondja: Aki azt a vizet issza, amit én adok, soha többé nem lesz szomjas. Mert a víz, amit én adok, forrássá lesz benne. Ebből a forrásból pedig olyan víz folyik, amely örök életet ad. (Jn. 4.14.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nameless.blog.hu/api/trackback/id/tr47566868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.